Saukonkallion lava ja seuran talkoot

TERVETULOA SAUKONKALLIOLLE!

HÄÄT-RIPPIJUHLAT-SYNTYMÄPÄIVÄT-KONSERTTI..... 

Saukonkallion kaunis lava sijaitsee Iitissä Urajärven henkeäsalpaavan hienoissa maisemissa. Lava on Iitin Pyrinnön omistuksessa  ja lavaa vuokrataan juhla- ja tapahtumakäyttöön. Alueelta löydät suuren tanssilavan lisäksi kahvilakäyttöön soveltuvan sisätilan, terassin, lipunmyyntikojun sekä siistit ulkokäymälät. Alueen paikoitustilana toimii suuri nurmikenttä. Huom. Aluella ei ole juoksevaa vettä. Juoma- ja käyttövesi tulee tuoda paikalle itse.

Alue soveltuu niin perhejuhliin- kuin kokous- ja konserttikäyttöön. Lava soveltuu kesäaikaan hyvin myös erilaisten liikuntatuntien ohjaukseen.

Perinteisesti Saukonkalliolla järjestetään kesämaanantaisin huippuesiintyjien siivittämiä tansseja Finnmanage yrityksen toimesta. Lavalta löytyy esiintyjille viihtyisäksi sisustettu "backstage". Kodikkaassa esiintyjille varatussa tilassa on hyvä valmistautua lavalle nousuun. 

Lisäinfoa tansseista Saukokallion FB sivuilta: Saukonkallio

Seuran talkoolaiset osallistuvat viikkotansseihin kahvilan pitäjinä, järjestyksenvalvojina sekä liikenteenohjauksessa. Saukonkallion tapahtumat työllistävät myös Iitin Pyrinnön kesätyöntekijöitä.

Talkoita lavalla pidetään tarpeen mukaan ja sinne ovat kaikki tervetulleita talkoilemaan hyvässä seurassa! Seuraa Saukonkallion talkooinfon sivuja ja seurapalstaa Iitinseudussa.

Tanssilavan osoite: Urajärventie 269 A ,  47400 Kausala

Saukonkallion vuokraus- ja hintatiedustelut:

Seuran pj. Riitta Tuomala 040 5915441

iitinpyrinto@gmail.com Kesän 2024 varaukset


La 15.6. klo 13: Musiikkijuhlat
La 15.6. klo 23: Musiikkijuhlien yökonsertin varapaikkaPe 21.6. Juhannustanssit
Ma 1.7. Tanssit, Sinitaivas
Ma 8.7. Tanssit, Kari Hirvonen ja onnentähti

Ma 15.7. Tanssit
Ma 22.7. Tanssit
Ma 29.7. Tanssit
Ma 5.8. Tanssit
Ma 12.8. Tanssit

Katri Helenan kirjoitus artistihuoneen seinälle vuonna 1968
Sisustettu backstage
Sisustettu backstage