Seuran esittely

 

Iitin Pyrintö on vuonna 1909 perustettu urheiluseura, jossa yleisurheillaan, hiihdetään, suunnistetaan ja pelataan lentopalloa. Tällä hetkellä toiminta painottuu vahvasti lasten ja nuorten yleisurheiluun.


Yleisurheilu on monipuolinen ja hauska harrastus, josta saat uusia elämyksiä, liikunnan iloa ja onnistumisen riemua. Iitin Pyrinnössä voit harrastaa yleisurheilua riippumatta siitä, onko tähtäimessäsi huippu-urheilu tai mukava harrastus. Harjoituksissa korostetaan liikunnan iloa ja hyvää me-henkeä. Pyrinnön harjoituksiin voi tulla mukaan ympäri vuoden. Täältä näet harjoitusajat ja -paikat.

Seura kerää tuloja jäsen- ja urheilijamaksuilla, pienillä avustuksilla ja talkootöillä. Vapaaehtoisten toimitsijoiden ja talkoolaisten panos on merkittävä kilpailujen ja tapahtumien järjestämisessä. Talkootoiminnasta saatujen tuottojen avulla harrastusmaksut voidaan pitää alhaisina. Lisäksi niiden avulla kustannetaan esimerkiksi kilpailumatkoja.


Talkoolaisia tarvitaan muun muassa Saukonkalliolla järjestettäviin tansseihin, urheilukilpailuihin toimitsijaksi sekä pahvin- ja paperinkeräykseen. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Tehtäviin annetaan tarvittava opastus.


Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan hyväntuuliseen porukkaan!

 

Seuraa meitä somessa! Facebook

Instagram @iitinpyrinto