Kunniakierros

 

 

Lähde mukaan kunniakierrokselle!

Kunniakierros järjestetään Ravilinnan kentällä tiistaina 4.6.2019 klo 17-18.

 

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka tuotot käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Kunniakierrostapahtumassa liikutaan yhdessä hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta ja kerätään samalla rahaa seuralle.

 

Kunniakierroksen ideana on kiertää tunnin ajan urheilukenttää oman kuntonsa mukaisesti: kävellen tai juosten, välillä lepäillen. Kunniakierrokselle osallistuva hankkii itselleen yhden tai useamman sponsorin, joka maksaa kierretyistä kierroksista joko kerta- tai kierrosmaksun.


Yhden tukijan minimitukisumma on 15 euroa. Sponsoritiedot kirjataan ylös keräyslomakkeelle, mobiilisovellukseen tai omiin muistiinpanoihin. Sponsoreita laskutetaan tapahtumasta jälkikäteen.

Tänä vuonna on mahdollisuus käyttää kunniakierroksen mobiilisovellusta tukijoiden hankinnassa. Sovelluksesta pystyy itse lähettämään pyyntöjä sekä laskuja tukijoille. Suosittelemme, että yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat saavat halutessaan sovellusta käyttää ja nuoremmat keräävät tukijat keräyslomakkeeseen, jotta vältyttäisiin suuremmilta vahingoilta. Kunniakierros- sovellus löytyy puhelimen sovelluskaupasta.

 

Huom! Tarkistathan sähköpostiosoitteiden oikeinkirjoituksen, jotta laskut lähtevät oikeaan osoitteeseen.

 

Nautitaan yhdessä liikunnan ilosta ja kerätään samalla rahaa Iitin Pyrinnön seuratoimintaan! Näillä rahoilla kustannetaan muun muassa harjoitusvälineitä ja kisamatkoja.

 

Keräyslistoja voit pyytää Suvi Karjalaiselta harjoituksissa ja samalla voit ilmoittautua kerääjäksi.