Talkoisiin ilmoittautuminen

Suomen kaunein kesälava 2017 kutsuu talkoolaisia vuoden 2023 tapahtumiin!

Haluamme kiittää kaikkia talkoolaisia kesän viikkotanssien onnistumisesta. Talkoolaisten asiosta edelliset kesät Saukonkallion kahviossa ovat onnistuneet! Uusittu siisti kahvio, iloinen henkilökunta ja makoisat leivonnaiset saavat vuosittain paljon positiivista palautetta. Monet ovat sanoneet että ei edes isommilla lavoilla ole niin mahtavaa kahviota kuin meillä!

Pyrinnön kahvio toimii talkoovoimin. Kahviosta saatu tuotto käytetään Iitin Pyrinnön junioritoiminnan tukemiseen. Varoilla on tuettu esimerkiksi kilpailumaksuja, ostettu erilaisia urheiluvälineitä ja tuettu kilpailumatkoja.

Tarkoitus on saada kahvio toimimaan yhtä hienosti kuin aiempina kesinä, joten luotamme jälleen kerran teidän apuunne.

Ystävällisin terveisin Iitin Pyrinnön kahvio- ja lavavastaava

 

Kahvilavastaava Maija Rutila p. 050-306 7925                  

Lavaisäntä, jaoston pj. Pekka Mettälä

Timo Ikävalko (järjestyksenvalvoja vastaava) p. 040-7639995    

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2023 yhteisiin talkoisiin.

 

Kesällä 2023 Iitissä järjestetään useita eri tapahtumia, joihin eri seurat asettavat henkilöstöä talkoisiin tapahtumien onnistumiseksi. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevien palstojen kautta. Pääasiassa nämä muut talkoot tapahtuvat yleisurheilutapahtumiin, musiikkijuhliin ja moottoriradan tapahtumiin liittyen. Iitin Pyrinnöllä on hieno mahdollisuus tukea tapahtumia esimerkiksi järjestyksenvalvojilla.