Talkoisiin ilmoittautuminen

Suomen kaunein kesälava 2017 kutsuu talkoolaisia vuoden 2024 tapahtumiin!

Haluamme kiittää kaikkia talkoolaisia kesän viikkotanssien onnistumisesta. Talkoolaisten asiosta edelliset kesät Saukonkallion kahviossa ovat onnistuneet! Uusittu siisti kahvio, iloinen henkilökunta ja makoisat leivonnaiset saavat vuosittain paljon positiivista palautetta. Monet ovat sanoneet että ei edes isommilla lavoilla ole niin mahtavaa kahviota kuin meillä!

Pyrinnön kahvio toimii talkoovoimin. Kahviosta saatu tuotto käytetään Iitin Pyrinnön junioritoiminnan tukemiseen. Varoilla on tuettu esimerkiksi kilpailumaksuja, ostettu erilaisia urheiluvälineitä ja tuettu kilpailumatkoja.

Tarkoitus on saada kahvio toimimaan yhtä hienosti kuin aiempina kesinä, joten luotamme jälleen kerran teidän apuunne.

Ystävällisin terveisin Iitin Pyrinnön kahvio- ja lavavastaava


Kahvilavastaava Maija Rutila p. 050-306 7925                  

Lavaisäntä, jaoston pj. Pekka Mettälä

Timo Ikävalko (järjestyksenvalvoja vastaava) p. 040-7639995    

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2024 Saukonkallion talkoisiin (Ilmoittautua voit kun haku aukeaa)


Katso löytyisikö sinulle sopiva päivä ja homma, jos löytyy niin ei muuta kuin rohkeasti ilmoittautumaan. Voit ottaa myös yhteyttä suoraan vastuuhenkilöille.

Talkoolaisia tarvitaan:

Kahvioon 4-5 hlöä.

Liikenteenohjaukseen 5 hlöä  ja

järjestyksenvalvontaan 4 hlöä. 


KAHVIO:

Ilmoitathan jos et voi olla kahviossa kuin jonkun tietyn ajan. Kahviotalkoolaisten olisi hyvä mennä paikalle klo 18-19 välillä.

Leivonnaisissa on hyvä olla tieto, onko laktoositon, vähälaktoosinen, gluteeniton...

Leivonnaisista suosittuja ovat olleet erilaiset piirakat, kääretortut, pullat, kakut, suolaiset piirakat, pitsat, pasteijat, karjalanpiirakat, sillileivät...

Piirakoita ei tarvitse pilkkoa valmiiksi. Huolehdithan että kuljetuksessa mahdollisesti käytetyt astiat palautuvat sinulle takaisin, eli ota ne suoraan mukaasi tai merkitse hyvin omalla nimelläsi ne niin tiedetään kenelle astiat palautetaan.

Leipomustarvikkeita saa halutessa mukaansa Saukonkalliolta.

Gluteenitonta leivontaa tarvitaan myös. 

Kahvioon voi viedä leipomuksia klo 16 alkaen.  

Leipojia ei ole vielä kertaakaan ollut liikaa, joten rohkeasti leipomaan!


JÄRJESTYKSENVALVOJAT ja LIIKENTEENOHJAAJAT

Aloitetaan tunti ennen tansseja. Kesällä 2024 paikalla siis klo 18.00. Ilmoittautuminen alla olevaan keskustelupalstalle.

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2024 yhteisiin talkoisiin.


Kesällä 2024 Iitissä järjestetään useita eri tapahtumia, joihin eri seurat asettavat henkilöstöä talkoisiin tapahtumien onnistumiseksi. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevien palstojen kautta. Pääasiassa nämä muut talkoot tapahtuvat yleisurheilutapahtumiin, musiikkijuhliin ja talkoisiin.