If vakuutus info

1a) If Lapsivakuutus alle 15-vuotiaalle

 

SUL-lisenssiin kuuluu vakuutus jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen ajaksi, mutta muualla tapahtuvia tapaturmia, sairastumisia tai rasitusvammoja se ei korvaa.

 

SUL:n suosittelema If Lapsivakuutus kattaa yksityisen sairaanhoidon palveluita juuri näihin tarpeisiin, ja saat korvauksen kuluistasi nopeasti, parhaimmillaan jo samana päivänä.

 

Lue lisää ja osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 % Voit myös soittaa 010 19 19 19 tai käydä lähimmässä Ifissä.

 

 

 

1b) If Lapsivakuutuksella lisäturvaa

 

Parhaan kokonaisturvan alle 15-vuotiaalle saat ottamalla If Lapsivakuutuksen, joka antaa edullista turvaa sairauksiin, tapaturmiin ja vakaviin vahinkoihin, joita SUL-lisenssiin kuuluva vakuutus ei kata.

 

If Lapsivakuutus räätälöidään tarpeidesi mukaisesti: voit valita vakuutusmäärät ja omavastuun, joka vähennetään vain kerran vakuutuskaudella.

 

Osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 %, soita 010 19 19 19 tai käy lähimmässä Ifissä.

 

 

 

1c) Ota lisävakuutusturvaa tulevaisuuteen

 

Ottamalla If Lapsivakuutuksen ennen kuin mitään sattuu takaat mahdollisimman laajan turvan tulevaisuutta varten. If Lapsivakuutus on voimassa alle 18-vuotiaille aina myös urheillessa ja päättyy vasta 25-vuotiaana.

 

SUL-lisenssiin kuuluvaa vakuutusta täydentävä If Lapsivakuutus kattaa sairaudet, tapaturmat ja vakavat vahingot. Voit ottaa sen alle 15-vuotiaalle lapselle.

 

Osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 %, Voit myös piipahtaa lähimmässä Ifissä tai soittaa numeroon 010 19 19 19.


 

 

2a) If Henkilövakuutus 15 vuotta täyttäneelle

 

Kun treenaat tosissaan, on vakuutusturvasta syytä huolehtia. SUL-lisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaalle jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana. If Henkilövakuutus on voimassa näiden ulkopuolellakin ja sisältää hoitokulut sekä tapaturman, rasitusvammojen että sairauden varalta.

 

Osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 %, Voit myös soittaa 010 19 19 19 tai käydä lähimmässä Ifissä.

 

 

 

2b) Lisäturvaa lisenssivakuutuksen päälle

 

If Henkilövakuutus sisältää hoitokulut sekä tapaturman, rasitusvammojen että sairauden varalta. Se täydentää erinomaisesti SUL-lisenssiin kuuluvaa vakuutusta.

 

Ottamalla lisävakuutusturvaa ajoissa – ennen kuin mitään on sattunut – takaat laajan vakuutusturvan myös tulevaisuudessa. If Henkilövakuutuksen saat 15 vuotta täyttäneelle terveysselvityksen perusteella.

 

Osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 %, Voit myös soittaa 010 19 19 19 tai käydä lähimmässä Ifissä.

 

 

 

2c) Suojaa sairauden ja tapaturmien varalta

 

If Henkilövakuutus täydentää SUL-lisenssiin kuuluvaa vakuutusta. Sen monipuolisella turvavalikoimalla saat juuri sinulle sopivaa vakuutusturvaa. Myös vakuutusmäärät ja omavastuut ovat valittavissa tarpeidesi mukaan.

 

Henkilövakuutuksessa ei ole alle 18-vuotiaille urheilurajoitusta. 18 vuotta täyttäneen vakuutuksesta urheilurajoituksen voi poistaa yleisurheilun osalta erikseen sopimalla lisämaksua vastaan*.

 

Osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 %, Voit myös soittaa 010 19 19 19 tai käydä lähimmässä Ifissä.

 

* Edellyttää keskittäjäasiakkuutta ja koskee urheiluvastuuluokkia 1 ja 2.

 

Käyhän katsomassa lisää infoa vakuutuksesta:

 

http://www.yleisurheilukoulu.fi/sivut/vakuutus-1