Talkooinfo

Suomen kaunein kesälava 2017 kutsuu talkoolaisia!

Haluamme kiittää kaikkia talkoolaisia. Ansiostanne edelliset kesät Saukonkallion kahviossa olivat onnistuneet! Kahvio sai paljon positiivista palautetta, kehuttiin paljon uudistunutta kahvion ilmettä, henkilökuntaa kiiteltiin ja todella paljon kehuja saimme kahvion leivonnaisista! Monet sanoivat että ei edes isommilla lavoilla ole niin mahtavaa kahviota kuin on meillä, maistuvine tarjoiluineen!

Saukonkallio on Iitin Pyrinnön omistuksessa, jossa järjestetään kesällä useita tansseja. Pyrintö pitää siellä kahviota. Kahvio toimii talkoovoimin, myös Iitin Pyrinnön palkkaamia nuoria kesätyöntekijöitä voidaan käyttää apuna. Kahviosta saatu tuotto käytetään Iitin Pyrinnön junioritoiminnan tukemiseen. Varoilla on tuettu esimerkiksi kilpailumaksuja, ostettu erilaisia urheiluvälineitä ja tuettu kilpailumatkoja.

Tarkoitus on saada kahvio toimimaan yhtä hienosti kuin aiempina kesinä, joten luotamme jälleen kerran teidän apuunne.

Ystävällisin terveisin Iitin Pyrinnön kahvio- ja lavavastaava

 

Kahvilavastaava Maija Rutila p.050-306 7925                  

Reino Vilen ( muut talkootyöt  ) puh. 044-2128 290

Timo Ikävalko (järjestyksenvalvoja vastaava)  040-7639995    

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2021 Saukonkallion talkoisiin

 

Katso löytyisikö sinulle sopiva päivä ja homma, jos löytyy niin ei muuta kuin rohkeasti ilmoittautumaan. Voit ottaa myös yhteyttä suoraan vastuuhenkilöille.

Talkoolaisia tarvitaan:

Kahvioon 4-5 hlöä.

Liikenteenohjaukseen 5 hlöä  ja

järjestyksenvalvontaan 4 hlöä. 

 

KAHVIO:

Ilmoitathan jos et voi olla kahviossa kuin jonkun tietyn ajan. Kahviotalkoolaisten olisi hyvä mennä paikalle klo 18-19 välillä.

Leivonnaisissa on hyvä olla tieto, onko laktoositon, vähälaktoosinen, gluteeniton...

Leivonnaisista suosittuja ovat olleet erilaiset piirakat, kääretortut, pullat, kakut, suolaiset piirakat, pitsat, pasteijat, karjalanpiirakat, sillileivät...

Piirakoita ei tarvitse pilkkoa valmiiksi. Huolehdithan että kuljetuksessa mahdollisesti käytetyt astiat palautuvat sinulle takaisin, eli ota ne suoraan mukaasi tai merkitse hyvin omalla nimelläsi ne niin tiedetään kenelle astiat palautetaan.

Leipomustarvikkeita saa halutessa mukaansa Saukonkalliolta.

Gluteenitonta leivontaa tarvitaan myös. 

Kahvioon voi viedä leipomuksia klo 16 alkaen.  

Leipojia ei ole vielä kertaakaan ollut liikaa, joten rohkeasti leipomaan!

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAT ja LIIKENTEENOHJAAJAT

Aloitetaan tunti ennen tansseja. Kesällä 2021 paikalla siis klo 18.00. Ilmoittautuminen alla olevaan keskustelupalstalle.

Saukonkallon talkoot


Alla on ilmoittautumislomake kesän 2021 yhteisiin talkoisiin.

 

Kesällä 2021 Iitissä järjestetään todennäköisesti useita eri tapahtumia, joihin eri seurat asettavat henkilöstöä talkoisiin tapahtumien onnistumiseksi. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevien palstojen kautta. Pääasiassa nämä muut talkoot tapahtuvat Kymiring tapahtumiin liittyen. Iitin Pyrinnöllä on hieno mahdollisuus tukea tapahtumia esimerkiksi järjestyksenvalvojilla. Seura saa korvauksen talkoolaisten työtunneista.

Talkoisiin ilmoittautuminen