Talkooinfo

Suomen kaunein kesälava 2017 kutsuu talkoolaisia!

Haluamme kiittää kaikkia talkoolaisia. Ansiostanne edelliset kesät Saukonkallion kahviossa olivat onnistuneet! Kahvio sai paljon positiivista palautetta, kehuttiin paljon uudistunutta kahvion ilmettä, henkilökuntaa kiiteltiin ja todella paljon kehuja saimme kahvion leivonnaisista! Monet sanoivat että ei edes isommilla lavoilla ole niin mahtavaa kahviota kuin on meillä, maistuvine tarjoiluineen!

Saukonkallio on Iitin Pyrinnön omistuksessa, jossa järjestetään kesällä useita tansseja. Pyrintö pitää siellä kahviota. Kahvio toimii talkoovoimin, myös Iitin Pyrinnön palkkaamia nuoria kesätyöntekijöitä voidaan käyttää apuna. Kahviosta saatu tuotto käytetään Iitin Pyrinnön junioritoiminnan tukemiseen. Varoilla on tuettu esimerkiksi kilpailumaksuja, ostettu erilaisia urheiluvälineitä ja tuettu kilpailumatkoja.

Tarkoitus on saada kahvio toimimaan yhtä hienosti kuin aiempina kesinä, joten luotamme jälleen kerran teidän apuunne.

Ystävällisin terveisin Iitin Pyrinnön kahvio- ja lavavastaava

 

Kahvilavastaava Maija Rutila p.050-306 7925                  

Reino Vilen ( muut talkootyöt  ) puh. 044-2128 290

Timo Ikävalko (järjestyksenvalvoja vastaava)  040-7639995    

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2021 yhteisiin talkoisiin.

 

Kesällä 2021 Iitissä järjestetään todennäköisesti useita eri tapahtumia, joihin eri seurat asettavat henkilöstöä talkoisiin tapahtumien onnistumiseksi. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevien palstojen kautta. Pääasiassa nämä muut talkoot tapahtuvat Kymiring tapahtumiin liittyen. Iitin Pyrinnöllä on hieno mahdollisuus tukea tapahtumia esimerkiksi järjestyksenvalvojilla.

Talkoisiin ilmoittautuminen