Talkoisiin ilmoittautuminen

Suomen kaunein kesälava 2017 kutsuu talkoolaisia vuoden 2022 tapahtumiin!

Haluamme kiittää kaikkia talkoolaisia kesän viikkotanssien onnistumisesta. Talkoolaisten asiosta edelliset kesät Saukonkallion kahviossa ovat onnistuneet! Uusittu siisti kahvio, iloinen henkilökunta ja makoisat leivonnaiset saavat vuosittain paljon positiivista palautetta. Monet ovat sanoneet että ei edes isommilla lavoilla ole niin mahtavaa kahviota kuin meillä!

Pyrinnön kahvio toimii talkoovoimin. Kahviosta saatu tuotto käytetään Iitin Pyrinnön junioritoiminnan tukemiseen. Varoilla on tuettu esimerkiksi kilpailumaksuja, ostettu erilaisia urheiluvälineitä ja tuettu kilpailumatkoja.

Tarkoitus on saada kahvio toimimaan yhtä hienosti kuin aiempina kesinä, joten luotamme jälleen kerran teidän apuunne.

Ystävällisin terveisin Iitin Pyrinnön kahvio- ja lavavastaava

 

Kahvilavastaava Maija Rutila p. 050-306 7925                  

Reino Vilen ( muut talkootyöt  ) p. 044-2128 290

Timo Ikävalko (järjestyksenvalvoja vastaava) p. 040-7639995    

Alla on ilmoittautumislomake kesän 2022 yhteisiin talkoisiin.

 

Kesällä 2022 Iitissä järjestetään useita eri tapahtumia, joihin eri seurat asettavat henkilöstöä talkoisiin tapahtumien onnistumiseksi. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevien palstojen kautta. Pääasiassa nämä muut talkoot tapahtuvat Kymiring ja yleisurheilutapahtumiin liittyen. Iitin Pyrinnöllä on hieno mahdollisuus tukea tapahtumia esimerkiksi järjestyksenvalvojilla. Seura saa korvauksen talkoolaisten kymiring työtunneista.

Talkoisiin ilmoittautuminen 2022