VLC 3.10.2015 Kausala

Viking Line Cup avaus Kausalassa jo perinteisesti lauantaina 3.10.

Meillä paikkakuntalaisilla oli vahva edustus neljällä joukkueella. Lentopallon harrastus on vahvoissa kantimissa vaikkakin valtakunnan sarjaa pelaavat vain juniorit. Harrastajat kokoontuvat kolmena iltana viikossa erilaisin kokoonpanoin hiomaan pelikuvioita ja pitämään hauskaa yhdessä ja se näkyykin menestyksessä.

Turnaukseen osallistui 14 joukkuetta ja 107 pelaajaa. Päivä alkoi varhain (oma päiväni 5:50) ja tuomarit vihelsivät ensikerran pilliin kahdella kentällä kello 9:00. Kaikki joukkueet olivat saapuneet paikalle hyvissä ajoin. Tällä kertaa miehet aloittivat aamusta ja pelit sujuivat sen verran hyvin, että kaikki pelit olivat pelattu otteluohjelman aikatauluun nähden etuajassa.

Pelit olivat varsin tasaväkisiä ja monesti ottelu jouduttiin ratkaisemaan pelaamalla vielä kolmas erä 10 pisteeseen.  Miesten sarja voittajaksi selviytyi täysin pistein Iitin Pyrinnön Ukkojumppa. Ukkojumppa antoi kolmessa pelissään vastustajalle yhden erän, mutta käänsi jokaisen kolmannen erän itselleen. Herralan Hukat olivat vahvasti toisena häviten vain paikallisille joukkueille; ottelun Ukkojumpalle ja yhden erän turnauksen kolmoselle NS Liekille. Turnauksen neljänneksi sijoittuivat Puliveivarit voittamalla yhden pelin. Tällä kertaa perää pitivät Lahden Jyrät.

Naisten yhdeksän joukkueen pelit kolmessa lohkossa aloitettiin yhdellä kentällä 11.45 miesten vielä pelatessa ja jatkettiin kolmella kentällä pelien päätyttyä. Turnaus saatiin vietyä loppuun puoli kuuteen mennessä ja kaikki pääsivät kotimatkalle vielä valoisaan aikaan.

Myös tänä vuonna Pyrinnön naiset ottivat kultaa. Joukkue on muuttunut viime kaudesta, mutta uudet pelaajat ovat sopeutuneet hyvin joukkoon. Toinen paikallinen (Kausalan Yritys) joukkue Team Leka uutena tulokkaana oli kuudes. Toiseksi tuli Team Kova (Kouvola/Valkeala), kolmantena Hurrikaanit Hausjärveltä hekin hieman uudella kokoonpanolla. Neljäntenä  Mikkelin passarit, viidentenä Myllyojan Masters, seitsemäntenä vanha tuttu KoHuKo, kahdeksantena Lahen Pirkot ja naisten harrasteen perää piteli Pahat Espoosta.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille joukkueille sekä talkoo porukalle joka auttoi turnauksen järjestelyissä. Pidetään yhdessä yllä tätä mahdollisuutta pelata viikkaria myös täällä kaakonkulmalla.

VLC TULOKSET 3.10.2015 KAUSALA

MIESTEN HARRASTESARJA:

 1. IitPy/ukkojumppa
 2. Herralan Hukat
 3. NS Liekki
 4. Puliveivarit
 5. Lahen Jyrät

NAISTEN HARRASTESARJA:

 1. IitPy
 2. Team Kova
 3. Hurrikaanit
 4. Mikkelin passarit
 5. Myllyojan Masters
 6. Team Leka
 7. KoHuKo
 8. Lahen Pirkot
 9. Pahat

ARPAJAISVOITOT :

 1. Pallo

Ns. Liekki

 1. Risteilylahjakortit

Pilvi Hyvönen         Hurrikaanit

Laura Pokki                       Team Kova

Juuso Rämä          Ns Liekki

Seppo ….               Puliveivarit

Silja Peltola                       Lahden Pirkot

Milja Tschokkinen   Lahden Pirkot

 1. Puulautanen

Reetta Haukkavuori          IitPy

 1. Hiustenhoitotuotteet

Miina Lehtinen        Lahden pirkot

 1. Termospullo

Matti Kiiski             Ns Liekki

 1. Sporttikuulokkeet

Emilia Kaikko         Team Kova

Arlinda Bajqinovici             Pahat

 1. Kiilalehdet

Kari Rantanen                   Puliveivarit

Samuli Lemmetty              Herralan Hukat