Naiset Viking Line Cup

VLC Talinna 14.3.2015

Pyrinnön naiset pelaa Vikingline cupia

Harraste naiset harjoittelee:

Harjoitus ajat  etusivulta.

 

 

Tervetuloa joukkoon.

Sopii kaikille osaaville nuorille ja vanhemmille naisille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VLC 3.10.2015
VLC 3.10.2015
VLC 3.10.2015

VLC lopputurnaus Lohjalla 28.3.2015

Pitkän pohdinnan jälkeen Pyrinnön naiset päättivät tänä vuonna osallistua naisten sarjan lopputurnaukseen. Mahdollisuus oli osallistua harrastesarjaan tai naistensarjaan ja melkein pelaajat olisivat riittäneet vaikka molempiin. Pyrintö pelasi kaudella  5 harrastesarjan turnausta ja 4 naistensarjan turnausta. Valitsimme pelipaikat sen mukaan mihin matkat eivät olleet kohtuuttoman pitkiä. Menestys molemmissa sarjoissa oli hyvä. Alun perin lopputurnausmatkalle ilmoittautui 10 pelaajaa, mutta Hanna Mäkisen loukkaantumisen vuoksi matkaan lähdettiin yhdeksällä pelaajalla.

Pyrinnön sijoitus oli hienosti pronssia. Lopputurnaukseen saa osallistua kahdeksan parasta joukkuetta. Helposti pisteet eivät kotiin matkanneet ja jokainen piste oli tärkeä. Matkaan lähdettiin puolenpäivän jälkeen ja kotona oltiin hieman yhden jälkeen yöllä. Hyvä yhteishenki ja iloinen mieli auttoivat meitä myös pelikentällä. Lopputurnaukseen osallistuivat Haukkavuori Sanna, Reetta, Riina, Hämeenniemi Henna, Vilen Taru, Kemppainen Tuula, Lindholm Kati, Leivo Maija ja Rouhinainen Soili. Nyt on kausi pelattu, mutta harjoituksia jatketaan edelleen siihen asti kunnes päästään taas kesäkaudeksi hiekalle ulos.

 

 

 

VLC Kausala 14.2.2015

Niin saatiin yksi VLC turnaus vietyä hyvillä mielin läpi. Turnaukseen osallistui 5 naisten sarjan joukkuetta. Neljän joukkueen välisissä otteluissa käytiin pitkiä palloralleja ja tiukkoja tilanteita. Ruokolahden rajun nuorten tyttöjen joukkue haki kokemusta ja kyyti oli melko kylmää. Kokeneiden, ylemmillä sarjatasoilla, pelanneiden aloitukset eivät tahtoneet nousta ja sitä myöten hyökkäyspeli ei tahtonut onnistua. Turnauksen voiton vei puhtaalla pelillä Kausalan yritys, toiseksi Nastolan Isku ,kotijoukkue Iitin Pyrintö kolmantena, neljäntenä Blues Volley Järvenpäästä  ja viidentenä Ruokolahden raju. Hallilla riitti vilskettä kun samaan aikaan juostiin myös talvijuoksu cup Iitin Pyrinnön järjestämänä ja kilpailutoimistona toimi sama kahviotila. Harmillista vaan, että pelaajat kokevat Kausalan olevan kaukana pääkaupunkiseudulta eivätkä halua ajella tännepäin pelaamaan. Näin meillä olevat hyvät puitteet jäävät vajaakäyttöisiksi. Nytkin jouduttiin naisten harrastesarja perumaan kun osanottajia oli vain yksi.

Tulokset löytyy tulos osiosta.

Pyrinnön naiset Viking Line Cupin loppuottelussa naisten harrastesarjassa

 

Pyrinnön naisten kausi huipentui Valkealan Kajon järjestämään Viking Line Cupin lopputurnaukseen Kouvolassa Lyseon lukiolla 22.3.2014. Edelliskauden hopeasijaa ei vielä kirkastunut.

Naisten harrastesarjassa pelasi kaikkiaan 24 joukkuetta. Pyrinnön oltua sarjassa kolmansia he varmistivat lopputurnauspaikan kahdeksan parhaan joukossa. Tänä vuonna naisten harrastesarja oli ainoa sarja, jossa lopputurnaukseen osallistui kahdeksan joukkuetta. Muissa sarjoissa tuntui olevan yhteensattumia, kun loppuottelupaikat eivät kiinnostaneet.

Pelit olivat varsin tasaisia loppuun asti. Alkuepelien jälkeen jouduttiin laskemaan eräsuhteita, että saatiin järjestys selville. Pyrintö voitti lohkonsa ja sai vastaansa vuosien mittaan hyvin kehittyneen, nuorista tytöistä kootun, iloisen Hausjärven Hurrikaanin. Hurrikaani lyötiin 2−0 ja näin Pyrinnön joukkuetta vastaan astui  kultaotteluun toisen lohkon voittaja ja välierissä Kuparan kaatanut emäntäjoukkue Terttuset.  Harmillisesti Pyrintö joutui luovuttamaan perhejuhlan takia Hanna Mäkisen ennen loppuottelua muihin valmisteluihin. Ensimmäisen erän voitti Terttuset, eikä merkityksettömiä olleet tuomarin selvät kotiinpäin tehdyt tuomiot. Tasaisessa ottelussa kun kaikella on merkityksensä.  Linja kuitenkin parani seuraaviin eriin. Toisen erän otti Pyrintö ja kolmaskin erä meni tasatahtiin, kunnes syöttökulmaan astui Naukkarisen Vuokko, jonka vaikeat aloitukset eivät vain nousseet, ja niin Pyrintö joutui  antautumaan. Mutta hopeakaan ei ole häpeä. Ensi kaudella sitten kullan kaivantaan. Loppuottelussa pelasivat Sanna, Reetta ja Riina Haukkavuori, Tuula Kemppainen, Henna Hämeenniemi, Hanna Mäkinen, Kati Lindholm, Soili Rouhiainen,  Pirjo Heikkilä ja Maija Leivo. Kaudella pelasivat myös Marja Puukka, Mia Eskola, Leena Rantanen.

 

 

 

 

 

 

 

Iitin Pyrinnön naisille hopeaa Viking Line Cupissa

Teksti: Pirjo Heikkilä

 

Iitin Pyrinnön naiset tulivat hopealle Lohjalla 23.3.2013 pelatussa Viking Line Cupin naisten harrastesarjan lopputurnauksessa, johon pääsivät kahdeksan parasta kauden aikana sarjassa pelanneesta 23:sta joukkueesta.

Syksyllä Pyrinnöllä oli pelaajia vaikka kahteen joukkueeseen, mutta kauden aikana pelaajat vähenivät vammojen ja mammalomalle jäämisten takia niin, että viimeisistä turnaukista piti jäädä pois pelaajien vähyyden takia. Joukkue selvisi kuitenkin kahdeksan parhaan joukkoon, ja lopputurnaukseen saatiin kun saatiinkin tarvittava määrä pelaajia.

Pyrintö voitti lopputurnauksessa oman lohkonsa ylivoimaisesti voittaen kaikki kolme peliä. Kun voitto tuli vielä toisen lohkon kakkosestakin, paikallisesta Team Icesta, oli loppuottelussa vastassa joukkueelle entuudesta niin tuttu Terttuset Valkealasta. Terttuset nuijivat ensimmäisessä erässä syötöillä tylyt lukemat, eikä Iitin Pyrinnön peli päässyt käyntiin. Neljä ilman taukoa pelattua peliä alkoi jo painaa jaloissa, mutta toisessa erässä pelattiin jo hyvää ja tasaista peliä ja erä olisi ollut vielä voitettavissa, mutta viimeinen rutistus jäi kesken ja Terttuset voittivat loppuottelun 2 - 0. Pyrintö kirkasti kuitenkin viimevuotisen pronssinsa hopeaan, mikä on erinomainen saavutus ottaen huomioon, että lopputurnauksesta puuttui monta entistä aloituskuusikossa pelannutta pelaajaa. Pronssia voitti ilahduttavasti viime vuosien aikana hurjasti kehittynyt nuorten tyttöjen joukkue Hausjärven Hurrikaanit.

Lopputurnauksessa Iitin Pyrinnön joukkueessa pelasivat Riina ja Sanna Haukkavuori, Pirjo Heikkilä, Henna Hämeenniemi, Tuula Kemppainen, Kati Lindholm ja Leena Rantanen. Kauden aikana joukkueessa pelasivat lisäksi Kirsi Backman, Reetta Haukkavuori, Viivi Koskinen, Maija Leivo, Hanna ja Sanna Mäkinen, Marja Puukka ja Soili Talja.

 

Syyskaudella joukkue osallistui myös lähiseudulla kolmeen Viking Line Cupin kilpasarjan turnaukseen sijoittuen sarjassa yhdeksänneksi.