Gaalajuhla kruunasi Iitin Pyrinnön urheiluvuoden 2017

29.11.2017

Pyrinnön Gaalajuhlassa palkitut
Pyrinnön Gaalajuhlassa palkitut

Joanna Puukka Vuoden pyrintöläinen

 

Iitin Pyrinnön Urheilugaalaa vietettiin tiistaina Kausalan koululla. Tilaisuudessa kerrattiin mennyttä kautta ja palkittiin vuoden aikana ansioituneita urheilijoita ja talkoolaisia. Kaikki paikalla olijat osallistuivat myös innokkaasti Pyrintö-aiheiseen patsaskuvaelmaan.

Kauden aikana yleisurheilukentällä nähtiin paljon innostuneita ja motivoituneita urheilijoita, jotka saavuttivat omia ennätyksiään ja nostivat tulostasoaan edellisvuodesta. Kirkkaimpina saatuvutuksina olivat Annukka Vainosen SM-pronssi kuulantyönnössä sekä Down-urheilija Jani Töyrylän viisi mitalia Euroopan-mestaruuskilpailuista.

Vuoden pyrintöläiseksi valittiin 13-vuotias Joanna Puukka, joka saavutti kauden aikana A-luokan tuloksen 14 lajissa. Viisiottelussa hän pitää hallussaan kauden kotimaista kärkitulosta. Loistavien tulosten lisäksi hän on osoittanut kilpaillessaan upeaa urheiluhenkeä: iloisella asenteellaan ja muita urheilijoita kannustamalla hän on osaltaan vahvistanut pyrintöläisten hyvää yhteishenkeä.

 

Kiitokset kaikille juhlijoille sekä kauden aikana Pyrinnön toiminnassa mukana olleille toimitsijoille ja talkoolaisille!

 

Vuoden pyrintöläinen:

Joanna Puukka

 

Vuoden urheilija:

Annukka Vainonen

 

A-luokan tuloksesta palkitut:

 

Lauri Eskola, Saara Huppunen, Alisa Häyrynen, Tuukka Ingers, Niklas Järvinen, Eemeli Keinänen, Otso Kolehmainen, Ansa Liikkanen, Akseli Nuutinen, Joanna Puukka, Joona Puukka, Aino Salo, Annukka Vainonen, Ville Vihertö

 

Erikois-A-luokan tulos:

Jani Töyrylä

 

Vuoden juoksija:

Janna Niemi

 

Vuoden lentopalloilija:

Reetta Haukkavuori

 

Vuoden toimitsija:

Tapio Toropainen

 

Tsempparit:

Luukas Huppunen, Leevi Hyypiä, Vilppu Pirinen, Jenni Seppälä, Saana Tapio, Jenna Tuomainen, Jesse Tuomainen