Pyrinnön menestyksekästä kautta juhlistettiin kauden päätöstilaisuudessa Ponnilla

14.12.2016

Pyrinnön palkitut
Pyrinnön palkitut
Vuoden pyrintöläinen Teemu Kurhila
Vuoden pyrintöläinen Teemu Kurhila

Teemu Kurhila vuoden pyrintöläinen

Iitin Pyrinnön kauden päätöstilaisuudessa Ponnilla nautittiin mukavasta yhdessäolosta, herkuteltiin maistuvalla joulupuurolla ja nostatettiin yhteishenkeä perinteisellä letkajenkalla. Tuttuun tapaan tilaisuudessa palkittiin vuoden aikana ansioituneita urheilijoita, toimitsijoita ja talkoolaisia.

Pyrinnön yleisurheilijoiden kausi on ollut menestyksekäs. Seura sijoittui Vattenfall Seuracupin Mega-sarjan finaalissa Ikaalisissa hienosti kolmanneksi. Toiminnasta on välittynyt hyvä yhteishenki ja toisten kannustaminen. Lisenssiurheilijoiden määrä on noussut merkittävästi edellisvuodesta. Kauden aikana nähtiin myös paljon hienoja yksilösuorituksia. Akseli Nuutinen voitti SM-kilpailuista hopeaa ja pronssia. Lisäksi 21 urheilijaa saavutti yhteensä 59 A-luokan tulosta.

Vuoden pyrintöläiseksi valittiin Teemu Kurhila. Hän on ollut ahkerasti mukana seuran toiminnassa niin talkoolaisena kuin toimitsijanakin. Lisäksi hän on työskennellyt Saukonkallion tanssilavalla sekä luotsannut urheilijoita SM-kilpailuissa ja Vattenfall-finaalissa.

 

Palkitut urheilijat ja talkoolaiset:

Vuoden pyrintöläinen:

Teemu Kurhila

 

Vuoden paras nuorisourheilija:

Akseli Nuutinen

 

Erikois-A-luokan tulos:

Joanna Puukka, Annukka Vainonen

 

A-luokan tuloksesta palkitut:

Martta Huppunen, Saara Huppunen, Alisa Häyrynen, Otso Häyrynen, Tuukka Ingers, Otso Kolehmainen, Ansa Liikkanen, Onni Liikkanen, Laura Lintukangas, Akseli Nuutinen, Eero Peltola, Taina Puumalainen, Veera Rautiainen, Julia Salmi, Aada Salo, Aino Salo, Saana Tapio, Jenna Tuomainen ja Ville Vihertö

 

Vuoden tsempparit:

Helmi Karjalainen, Kerttu Niemi, Nilla Ryyppö ja Viljami Salo

 

Vuoden toimitsija:

Pekka Mettälä

 

Vuoden lentopalloilija:

Kari Lehtonen

 

Lisäksi menestyksestä palkittiin Jani Töyrylä.