Annukka ja Joanna ottelujen piirinmestareiksi Heinolassa

28.5.2016

Kovia tuloksia muissakin lajeissa. Jenna Tuomainen korkeuden kärjessä. Teemu voittoon Kouvolassa.

Heinolassa käytiin moniottelukisat ja siellä voiton nappasivat Annukka Vainonen tyttöjen 13-sarjassa ja Joanna Puukka tyttöjen 12-sarjassa.

Annukka ja Joanna ovat aloittaneet yleisurheilukesän mainiosti. Tytöt ovat tehtailleet tukun A-luokan tuloksia ja ovat useammassa lajissa suomen tilastoissa aivan kärkipäässä.

12-vuotiaiden tyttöjen korkeudessa Pyrintöläiset vievät kaksi kärkipaikkaa. Jenna Tuomainen hyppäsi Iitin koulukioissa kärkituloksen 141 ja Joanna tänään Heinolassa 140.

Annukka on suomen tilastossa mm. kiekossa hienosti kolmannella sijalla hienolla tuloksella 36,45. Annukka on muutenkin kilpaillut erityisen ahkerasti.

Heinolassa Tuukka Ingers otteli hienosti kolmanneksi ja Tapio Tiihonen neljänneksi. Jenna Tuomainen oli sarjassaan neljäs.

Teemu Huppunen korjasi voiton M40 sarjassa Kouvolan puolimaratonilla. Ajallaan 1.15,22 Teemu olisi ollut miesten yleisessä sarjassa toinen. Suomen tilastossa Teemu keikkuu tukevasti sijalla 30. Mutaman minuutin parannuksella sijoitus nousee roimasti.

Hyvin on kesä alkanut monella muullakin Pyrintöläisellä ja tästä se vain paranee...