Seuran esittely

 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

 

Iitin Pyrintö täyttää vuonna 2017 108- vuotta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisten ja talkootyöläisten voimin suurimmaksi osaksi. Iitin Pyrinnöllä on vahva porukka, joka on perustana koko toiminnalle. Iitin Pyrintö palkkaa kesäksi 2017 kesätöihin nuoria tuntipalkalla ja on samalla omalta osaltaan auttamassa nuoria kesätöiden saamisessa. Tarkoitus on myös hakea seuratoiminnan kehittämistukea, jotta voitaisiin palkata seuraan lasten ja nuorten liikunnan ohjaamiseen sopiva henkilö.

Uusia talkoolaisia ja vapaaehtoisia otetaan mukaan toimintaan mielellään. Seuratoiminta on mukavaa ja palkitsevaa. Lasten ja nuorten hyväksi on tärkeä tehdä töitä.

Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta- alueella. Seura järjestää jäsenilleen mahdollisuuden niin kunto-, kilpa- kuin huippu-urheilun harrastamiseen. Urheilumuotoina Iitin Pyrinnöllä on yleisurheilu, lentopallo, hiihto ja suunnistus.

Yleisurheilun harrastusmaksuihin tulee pienet korotukset, johtuen SUL:n lisenssimaksujen noususta. Maksut ovat kuitenkin edullisia. Tavoitteena on, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa.

Seuran toiminnan rahoittamiseksi pidämme yhteistyökumppanimme Finnmanage Ky:n kanssa tansseja Saukonkalliolla kesällä 2017. Iitin Pyrintö pitää niissä kahvilaa. Muita keinoja rahoittamiseen ovat paperin ja pahvin keräys, kunniakierros, joulumarkkinat, erilaisten kilpailujen järjestäminen.

Seuran toiminnasta ja taloudenhoidosta ja omaisuudesta huolehtii seuran johtokunta, joka valitaan aina syyskokouksessa. Pyrinnön kirjanpidosta vastaa Kausalan Tulostili Oy. Arja Vilen ylläpitää seuran jäsenrekisteriä ja on seuran taloudenhoitaja. Seuran puheenjohtaja vaihtuu vuoden 2017 alussa.

Iitin Pyrinnön toimisto sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 21, 47400 Kausala.

LIIKUNNAN ILOA VUODELLE 2017!


 

Satu Kotonen

Puheenjohtaja